-
888starz
Na 888starz siedze juz z kilka tygodni i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Nie bede sciemnial — zapisalem sie glownie dla bonusu i nie zaluje. W Polsce nie ma zbyt wielu sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.
Przede wszystkim siedze w slotach i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad trzy tys. tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa od reki, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie jest ok nawet na slabszym telefonie.
Jak ktos woli prawdziwego krupiera — sa stoly od Evolution, z prawdziwymi krupierami, do tego rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Wciaga niesamowicie. Jesli chodzi o forse — korzystam z karte i Neteller, da sie tez krypto. Pierwszy raz dostalem w jakies kilka godzin, na e-wallecie ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty zaraz na 888starz 50 free spins przed rejestracja, bo sie zmieniaja.
Bonus na start jest solidnie — dorzucaja spory procent od wplaty plus jakies 150 darmowych spinow. Wager stoi na 40x, co no w normie, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt jest niski, zalozenie konta zajela mi doslownie pare minut. Apka mobilna tez jest i jest znosna, sciagalem apk z ich stronki.
Zeby nie bylo za rozowo — czat bywa ze odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC troche mnie wkurzyla, ale widocznie przy licencji tak musi byc. Tak po calosci — 888starz mi pasuje, opinie w sieci sa rozne, wiec sprawdz sam, bez szalenstwa na start.
-