+ Ответить в теме
Страница 1 из 5 1 2 3 ... >>
Показано с 1 по 10 из 42

Тема: надо заказать сорокоуст + молитва о новопредставленной

Бельчонок offline СуперСтар Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light

Exclamation надо заказать сорокоуст + молитва о новопредставленной

к сожалению сегодня день омрачен ужасной новостью и большим горем всего (не побоюсь этого слова) форума!
    Просьба ко всем, кто будет в Храме или имеет возможность зайти в него подать записочку "Сорокоуст за упокой новопреставленной рабы Божей Иулии". Спаси Господи.

Текст

МОЛИТВА КО ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ
    О НОВОПРЕСТАВЛЕННОМ

Пресвятая Владычице Богородице! К Тебе прибегаем, Заступнице наша: Ты бо скорая еси помощница, наша ходатаица у Бога неусыпающая! Наипаче же молим Тя в час сей: помози новопреставленному(-ной) рабу Твоему (рабе Твоей) (имя) прейти страшный и неведомый оный путь; молим Тя, Владычице мира, силою Твоею отжени от движимой страхом души его (ея) страшныя силы темных духов, да смятутся и посрамятся пред Тобою; свободи ю от истязания воздушных мытарей, разори советы их и низложи их, яко зломыслящих врагов. Буди ей, о Всемилостивая Госпоже Богородице, заступницею и защитницею от воздушного князя тьмы, мучителя и страшных путей стоятеля; молим Тя, Пресвятая Богородице, ризою Твоею честною Защити ю, да тако безбоязненно и невозбранно прейдет от земли на небо. Молим Тя, Заступнице наша, заступи за раба Твоего (рабу Твою) Матерним Твоим у Господа дерзновением; молим Тя, Помоще наша, помози ему (ей), имущему (-щей) судитися еще прежде онаго Страшнаго судилища, помози убо оправдатися пред Богом, яко Творцем неба и земли, и умоли Единороднаго Сына Твоего, Господа Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, да упокоит усопшаго(-ую) в недрах Авраама с праведными и всеми святыми. Аминь.
    Последний раз редактировалось Бельчонок; 08.06.2013 в 21:53.
    =======

-Мамочка, у тебя была мечта? -Была! - А сейчас? -А сейчас идет рядом и задает вопросы!

Бельчонок offline СуперСтар Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light Бельчонок is a glorious beacon of light
    Текст молитвы:

†Господи Иисусе Христе Сыне Божий Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам яко аще два от вас совещается на земли о всяцей вещи еяже аще просита будет има от Отца Моего. Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое ту есмь посреде их. Неприложны словеса Твоя Господи милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам рабам Твоим (имена молящихся) согласившимся просить Тя о даровании исцеления и здравия болящим рабам твоим (имена болящих) исполнения нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим но якоже Ты. Да будет воля Твоя во веки . Аминь.

в имени молящихся читаем свое имя
    =======

-Мамочка, у тебя была мечта? -Была! - А сейчас? -А сейчас идет рядом и задает вопросы!

3. Пользователь сказал cпасибо:

Dave (02.06.2013)

Мышоночек offline СуперСтар Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light
    Я согласна, молюсь за нее каждый день. Но мне удобнее было бы время ближе к ночи, днем просто дети могут не дать мне в нужное время прочитать.
    Каждый день думаю о ней... как же хрупко всё в жизни...
    Вот есть текст:
    †Господи Иисусе Христе Сыне Божий Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам яко аще два от вас совещается на земли о всяцей вещи еяже аще просита будет има от Отца Моего. Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое ту есмь посреде их. Неприложны словеса Твоя Господи милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам рабам Твоим (имена молящихся) согласившимся просить Тя о даровании исцеления и здравия болящим рабам твоим (имена болящих) исполнения нашего прошения. Но обаче не якоже мы хотим но якоже Ты. Да будет воля Твоя во веки . Аминь.
    =======

Мышоночек offline СуперСтар Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light Мышоночек is a glorious beacon of light
    Ой, Бельчонок прости, одновременно отправила с тобой.
    =======

Во сколько удобно? Мне было бы удобно часов в 11 вечера. Поздно?
    =======

Julilla offline СуперСтар Julilla 50 Julilla 50
    Давайте, это ж все равно от чистого сердца.
    =======

Цитата Сообщение от Мышоночек Посмотреть сообщение
    Во сколько удобно? Мне было бы удобно часов в 11 вечера. Поздно?
    и мне в 11 удобно
    =======

Julilla offline СуперСтар Julilla 50 Julilla 50
    И мне ок.
    =======

Zlatik offline СуперСтар Zlatik 50
    Цитата Сообщение от Мышоночек Посмотреть сообщение
    Я согласна, молюсь за нее каждый день. Но мне удобнее было бы время ближе к ночи, днем просто дети могут не дать мне в нужное время прочитать.
    Каждый день думаю о ней... как же хрупко всё в жизни...
    Вот есть текст:
    надо список имен просящих написать. и ее имя как правильно? Иулия? или Иулиания?

Цитата Сообщение от Zlatik Посмотреть сообщение
    надо список имен просящих написать. и ее имя как правильно? Иулия? или Иулиания?
    если список всех читающих не постоянен, то можно заменить на "свое имя и всех читающих (или молящихся)". а Юлия это Иулия скорее всего. Господь знает о ком мы молимся!
    Последний раз редактировалось Бельчонок; 03.06.2013 в 01:29.
    =======

+ Ответить в теме

Комбинированный просмотр

Страница 1 из 5 1 2 3 ... >>