Konto na 888starz mam raczej dobre kilka miesiecy i tak sobie pomyslalem, ze napisze co i jak. Nie ma co owijac w bawelne — zapisalem sie glownie dla bonusu i jakos zostalem. Jako gracz z Polski ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu testuje na spokojnie.

Przede wszystkim lece w automaty i tego dobra jest tu naprawde sporo. Jest chyba z trzy tys. gierek, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Standardowe Gates of Olympus oraz Book of Dead masz bez szukania, choc szczerze najczesciej wracam do paru swoich tytulow. Ladowanie dziala gladko tez na kompie.

Dla tych co lubia live — obsluguje to Evolution, na zywca, do tego rozne teleturnieje typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Co do kasy — robilem karte i Neteller, obsluguje tez Mastercard. Pierwszy cashout dostalem w jakies 24h, e-portfele sa najszybsze. Mozesz podejrzec swieze oferty u 888starz download apk jak cos, bo to sie rusza.

Bonus na start jest przyzwoicie — dorzucaja do 1500 euro i do tego paczke free spinow. Obrot to x40, i to szczerze nie jest tragedia, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie niewielki, zapis poszla w doslownie chwile. Apka mobilna tez jest i jest znosna, instalka poza sklepem z ich stronki.

Nie wszystko jest idealne — support czasem kaze czekac, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC tez mnie zirytowala, ale to chyba przy licencji tak musi byc. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci sa rozne, dlatego wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.