-
888starz
Konto na 888starz mam raczej z pare tygodni i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Tak z reka na sercu — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze sprawdzam dokladnie.
Przede wszystkim krece sloty i jest w czym wybierac. Jest chyba z dwa tysiace gierek, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Klasyki typu Sweet Bonanza i Book of Dead masz bez szukania, ale prawde mowiac zwykle siedze na paru swoich tytulow. Grafika nie tnie nawet na slabszym telefonie.
Jesli wolisz live — obsluguje to Evolution, na zywca, plus rozne game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Co do kasy — wrzucalem przez karte i Neteller, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w jakies 24h, e-portfele ida najszybciej. Jesli komus zalezy na swieze oferty u 888starz global app zanim sie zapiszesz, regularnie sie aktualizuje.
Powitalny wyglada przyzwoicie — dostajesz do 1500 euro oraz jakies 150 zakrecen. Ruch to x40, i to szczerze jest standardem, choc jak wszedzie czlowiek musi ogarnac zasady. Wejscie to grosze, rejestracja trwala jakies dwie minuty. Aplikacja na androida istnieje i jest znosna, instalka poza sklepem ze strony.
No i teraz lyzka dziegciu — czat potrafi odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza pod obciazeniem. Sprawdzanie dokumentow troche mnie zirytowala, ale rozumiem, ze kwestia regulacji inaczej sie nie da. W sumie — jestem raczej zadowolony, opinie w sieci bywaja mieszane, wiec wyrob sobie wlasne, zanim wrzucisz kase.
-